Företagsbostäder

Vårt koncept – en hållbar livsstil under tillfälliga uppdrag

Som gäst hos oss är det enkelt att leva hållbart när man arbetar på annan ort. Här finns den frihet och trygghet du känner i hemmet, men också de bekvämligheter du förknippar med hotell. Vi erbjuder tillfälligt boende till ett bra pris, som bara blir bättre ju längre du bokar.

Fem storlekar, ett koncept

Vi har lägenheter för alla behov. Alla är snyggt inredda och fullt utrustade för till exempel matlagning, med eget modernt kök och alla ”borta bra men hemma bäst”-bekvämligheter. Som till exempel:

• WiFi och TV
• Lakan och handdukar
• Egen tvättmaskin, eller tillgång till tvättstuga
• Städutrustning
• Slutstädning, samt möjlighet till veckostädning
• Boendejour – dygnet runt
• Flexibel och personlig service

Skulle något annat behövas? Vi är alltid bara ett samtal bort – hör gärna av dig. 

En hållbar livsstil 

Att äta ute är trevligt, men i längden blir det varken prisvärt eller hälsosamt. Som gäst hos oss har man därför alltid ett eget kök, där man själv styr menyn. Här finns all utrustning som behövs för att laga just den mat som får dig att känna dig hemma, oavsett ursprung. Men, mat är så mycket mer än bara näring – att äta hemlagat med nära och kära är en central del i det sociala livet. Som gäst hos oss kan man alltid bjuda hem vänner, kollegor och familj. Skulle någon vilja sova över? Inga problem, vi fixar gärna extrasängar. 

Vi vill att du ska kunna ladda batterierna på ditt sätt när du reser i tjänsten. För många handlar det om att ha nära till skogspromenader eller motionsspår, för andra är det att kunna träna i vardagsrummet, meditera i lugn och ro eller ta del av stadens spännande nöjesliv. Hur ser din vardag ut? Hör gärna av dig, i våra lägenheter är det alltid enkelt att leva hållbart.

Hög standard, oavsett budget

Vi erbjuder tillfälligt boende med hög standard för alla – oavsett budget. Allt du behöver göra är slå oss en signal. Under samtalet tar vi reda på dina behov och möjligheter, för att sedan hjälpa dig med en skräddarsydd boendelösning.

Behöver du boende nära arbetsplatsen eller centrum?
Vi har båda. Alla våra lägenheter är strategiskt placerade med bra förbindelser.

Behöver du samlat boende?
Inga problem. I våra större företagslägenheter kan flera medarbetare bo tillsammans, eller turas om. Vi tar hand om städning och byte av sänglinne mellan varven.

Följer familjen med?
Kul! Hos oss finns plats för alla. Säg bara till i god tid, så hinner vi förbereda med extrasängar.

Många möjligheter, en kontakt 

Med oss har du allt boende samlat i en leverantör och en faktura. Vi ordnar och tar ansvar för allt – från bokning till slutstädning. Dessutom är vår gästjour öppen 24 timmar om dygnet, om du eller någon i ditt team behöver snabb hjälp. 

Longstay is here to stay

Hållbart tjänsteboende behöver inte vara krångligt. Särskilt inte vid Longstay, där våra gäster kan bo i dagar, veckor eller upp till flera månader i samma lägenhet. Alltid till ett bra pris, som bara blir bättre ju längre de bor. På vår tjänst Kostnadskollen kan du snabbt se hur mycket du kommer att spara.

Men det är mer än bara livsstilen som blir hållbar av Longstay. Att bo i en lägenhet är att spara på miljön. Dels har du ett eget kök där du kan laga din egen mat, vilket innebär mindre matsvinn. Dels är det du som bestämmer när det är dags att tvätta, och då slipper till exempel handdukarna tvättas i onödan. Longstay är med andra ord skonsamt för både plånboken, dig själv och miljön. 

Perfekt vid projekt

Du väljer själv om du vill hyra våra företagsbostäder per dygn, vecka eller månad. Ju fler nätter, desto lägre dygnspris. Vill du få en offert? Eller svar på lite frågor? Fyll i det smidiga formuläret nedan, eller ring oss på 010-707 55 00.