Bild från en av våra nybyggda studios i Solna

Konsten att jobba hemma - eller långt hemifrån

Ett riktigt bra erbjudande för dig som jobbar hemma, eller tillfälligt långt hemifrån!

Har du tröttnat på att dela skrivbord med sambon, sitta och jobba i soffan eller att hunden vill leka varje gång du ska ha ett digitalt möte? Vi erbjuder just nu eget privat space för att jobba hemma, laga mat och vila ut!

Att jobba hemifrån är inte ett särskilt smidigt alternativ för alla. Och för många kan det uppstå ett behov av att finnas på annan ort under tiden som denna pandemi pågår. Vi behöver trygghet och smarta lösningar i rådande situation!

Du får en egen lägenhet med möjligheten att kunna välja de sociala kontakter du vill ha. Du får ett eget kök att kanske experimentera med dina kockfärdigheter i - och varför inte samla läckerheterna i en kokbok! När du inte arbetar eller lagar mat så kan du alltid köra ett träningspass eller njuta av din favoritserie, precis som hemma. 

Då vi står med ledig kapacitet nu, har vi möjlighet att hjälpa dig med ett mycket förmånligt prisförslag! Ring oss, maila eller fyll i en förfrågan så återkommer vi med ett individuellt och riktigt bra erbjudande.

--

Tillsammans fixar vi detta!

--

Erbjudande: 

Studios från 349 kr/natt

Priset är exklusive 12% moms och gäller endast nybokningar t.o.m. 2020-08-31