Företagsbostäder

Företagslägenheter i Malmö

Letar du boende i Malmö? Vi har lägenheter över hela staden – fullt utrustade för hållbara tjänsteresor och spännande stadsupplevelser. Antingen mitt i city – så som Davidshall, Möllevång eller Slottstaden. Eller strax utanför i bland annat Västra Hamnen och Limhamn. Alltid med eget kök och bra kommunikationer. 

Välkommen till ”Parkernas stad”!

Malmö bjuder på lika spännande arkitektur som kultur. I denna avslappnade stad finns det gott om gröna och sköna parker, som exempelvis den berömda Kungsparken. Men också ett rikt restaurangliv och unika upplevelseplatser som exempelvis Ribersborgs Kallbadhus och Malmö Konstmuseum. Med andra ord, här finns upplevelser för alla som reser i tjänsten.

Longstay eller shortstay – du bestämmer

Hos oss bokar du företagslägenheter så länge det passar dig – per dygn, vecka eller månad. Ju längre du bokar, desto lägre pris. Vi ger alltid personliga boendeförslag, rikligt med bilder och utförlig information. Och skulle du behöva förlänga eller förkorta vistelsen så går det självklart bra.

 

Nöjen i Malmö

I Malmö är det enkelt att både varva ner och piggas upp. Här finns allt från nattliga nöjen på Lilla Torg till vedeldad bastu på Ribersborgs Kallbadhus. Och på det populära Entré-tainment finns stimulerande aktiviter för alla åldrar. Samma sak gäller Busfabriken, Chokladmuséet och Afrikaparken – perfekta platser för familjeutflykter. Malmö ett dessutom ett paradis för falafelälskare, och att promenera till Malmös berömda saluhall tar bara fem minuter från centrala Stortorget.

Här kan du läsa mer!

Kultur i Malmö

Malmö är rikt på sevärdheter. I Moderna Muséet och Malmö Konsthall finns det gott om upplevelser, och att besöka Limhamns kalkbrott eller Folkets Park är verkligen att doppa tårna i stadens välmående kulturliv. Gillar du spännande arkitektur? Då har du hittat rätt. Här finns bland annat Turning Torso, en spektakulär byggnad som vrider sig hela 190 meter upp mot molnen. Nära Mölleplatsen står även Malmöhus slott – Nordens äldsta bevarade renässansslott, med anor från 1500-talet.

Här kan du läsa mer!

Natur i Malmö

Södra Sverige har fantastisk natur och i Malmö finns det gott om gröna rekreationsområden. En utflykt till Bokskogen bjuder på såväl motion och friluftsliv som sevärdheter och lekparker. Ett populärt utflyktsmål med flera hundra hektar bokskog, utomhusträning och ett rikt djurliv. Mitt i staden finns även Slottsparken – en öppen och vacker plats med ekologiska trädgårdar och naturnära fikaplatser. En perfekt pausplats för både inspiration och lugn. Samma sak gäller den angränsande Kungsparken, vars prunkande natur bäddar för sköna promenader. 

Här kan du läsa mer! 

Hur centralt vill du boka?

Vi erbjuder prisvärda och centrala lägenheter mitt i city – längs Grynbodagatan, Carlsgatan, Amiralsgatan och Stormgatan. Men också strax utanför, både norr och söder om stadskärnan – som till exempel Fregattgatan, Salongsgatan, Dammsnäcksgränd och Per Albin Hanssons Väg. 

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Hitta ditt boende

Område Adress Postnummer
Södervärn Ahlmansgatan 214 27 Hitta på karta
Centrum Amiralsgatan 211 55 Hitta på karta
Slottstaden Bernstorpsgatan 217 44 Hitta på karta
Centrum Carlsgatan 211 20 Hitta på karta
Limhamn Dammsnäcksgränd 216 31 Hitta på karta
Slottstaden Erik Dahlbergsgatan 211 48 Hitta på karta
Västra hamnen Fregattgatan 211 13 Hitta på karta
City Grynbodagatan 211 33 Hitta på karta
Hästhagen Herrestadsgatan 217 49 Hitta på karta
Davidshall Kockumsgatan 211 42 Hitta på karta