Företagsbostäder

Företagslägenheter i Linköping

Letar du boende i Linköping? Vi har lägenheter över hela staden – fullt utrustade för hållbara tjänsteresor och spännande stadsupplevelser. Antingen mitt i city, eller strax utanför i Johannelund, Tannefors och Lambohov. Alltid med eget kök och bra kommunikationer. 

Välkommen till ”Lejonstaden”!

Linköping brukar beskrivas som en liten storstad, och här finns verkligen det mesta. Allt från anrika slott och konsthallar till spännande Tapasbarer och kajakupplevelser mitt i city. Men också fina motionsspår och härliga skogsområden. Med andra ord, här finns upplevelser för alla som reser i tjänsten.

Longstay eller shortstay – du bestämmer

Hos oss bokar du företagslägenheter så länge det passar dig – per dygn, vecka eller månad. Ju längre du bokar, desto lägre pris. Vi ger alltid personliga boendeförslag, rikligt med bilder och utförlig information. Och skulle du behöva förlänga eller förkorta vistelsen så går det självklart bra.

 

Nöjen i Linköping

Linköping är verkligen laddat med upplevelser. Här finns bland annat Ispalatset för dig som trivs i skridskor, samt Beach Arena om du är sugen på Zumba, paddeltennis eller beachvolleyboll. Vill du koppla av rejält? Här finns fyra olika Spa-anläggningar. Gillar du mystik och häftiga utmaningar? Då kan populära Escape House vara något för dig. Staden bjuder även på en spännande kvällspuls och ett aktivt nattliv, mycket tack vare de 25 000 studenter som bor här. Under sommaren är det särskilt trevligt, med alla härliga uteserveringar längs Ågatan och området vid Stora Torget.

Här kan du läsa mer!

Kultur i Linköping

I Linköping finns det gott om gallerier, med allt från spännande skulpturer till regional samtidskonst. Här finns även ett Flygvapenmuseum, och i Datamuseet IT-ceum kan du uppleva datorindustrins framväxt och lära dig mer om internets utveckling. Linköping bär även på anrik historia. Att besöka Linköpings Slott är att besöka Sveriges äldsta profana byggnad, där vissa delar härstammar från 1100-talet. Dessutom är Linköpings domkyrka Sveriges bäst bevarade medeltida katedral, och att besöka Ekenäs Slott är att besöka ett av Sveriges bäst bevarade renässanslott.

Här kan du läsa mer!

Natur i Linköping

Linköping kännetecknas av otroligt fin och värdefull natur. Här finns ett stort antal naturreservat – och genom att vandra på Östgötaleden eller paddla längs kanotleden i Stångåsystemet är du garanterad gröna och sköna intryck. Vill du uppleva hur skog och land såg ut för hundra år sedan? Då är det berömda Friluftsmuseet något för dig. Här finns massor av aktiviteter för både stora och små i en rofylld miljö med trähus, kullerstensgränder, gammaldags trädgårdar, handelsbodar och museihem.

Här kan du läsa mer!

Hur centralt vill du boka?

Vi erbjuder prisvärda och centrala lägenheter mitt i city, längs t.ex. Brunnsgatan, Engelbrektsgatan, Sparregatan och Nya Tannerforsvägen. Men också strax utanför, både norr och söder om stadskärnan – som till exempel Tannefors, Skäggetorp, Johannelund, Hejdegården och Lambohov. 

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Hitta ditt boende

Område Adress Postnummer
Centrum Brunnsgatan 582 34 Hitta på karta
Centrum Engelbrektsgatan 582 20 Hitta på karta
Skäggetorp Fogdegatan 586 49 Hitta på karta
Tannefors Gamla Tanneforsvägen 582 54 Hitta på karta
Centrum Götgatan 582 31 Hitta på karta
Centrum Järnvägsgatan 582 22 Hitta på karta
Centrum Karl Dahlgrensgatan 582 28 Hitta på karta
Johannelund Munkhagsgatan 587 26 Hitta på karta
Hejdegården Nattstuvugatan 587 21 Hitta på karta
Centrum Nya Tannerforsvägen 582 42 Hitta på karta