Företagsbostäder

Företagslägenheter i Helsingborg

Letar du boende i Helsingborg? Vi har lägenheter över hela staden – fullt utrustade för hållbara tjänsteresor och spännande stadsupplevelser. Antingen mitt i city, längs Drottninggatan. Eller strax utanför – nära Mariastaden. Alltid med eget kök och bra kommunikationer. 

Välkommen till ”Sundets Pärla”!

Helsingborg är en spännande pärla i Skånes gemytliga län. Här finns allt från badstränder, med gångavstånd från centrum, till retrocaféer och stora fina parker. Dessutom är Helsingör i Danmark bara en 20-minuters färjeresa bort. Med andra ord, här finns upplevelser för alla som reser i tjänsten.

Longstay eller shortstay – du bestämmer

Hos oss bokar du företagslägenheter så länge det passar dig – per dygn, vecka eller månad. Ju längre du bokar, desto lägre pris. Vi ger alltid personliga boendeförslag, rikligt med bilder och utförlig information. Och skulle du behöva förlänga eller förkorta vistelsen så går det självklart bra.

 

Nöjen i Helsingborg

Helsingborg är en vattennära stad och här finns en levande marina. Längs strandpromenaden ligger även Gröningen – en oas för folket, som blivit en av stadens populäraste samlingsplatser under sommarperioden. Ett riktigt picknickparadis med allt från lek- och grillplatser till restauranger och glasscaféer. Helsingborg är även rikt på mat från världens alla hörn – här kan du njuta av allt från spännande street food till äkta gastro-restauranger.

Läs mer här!

Kultur i Helsingborg

I Helsingborg finns ett rikt kulturliv, med många muséer och utställningar. Ett tips är att köpa Kulturkortet, då får du ett helt års fritt inträde till kulturella vitaminbomber som exempelvis Dunkers kulturhus, Kärnan och Fredriksdal museer. Dessutom är Danmark bara 20 minuter bort, för den som är sugen på en äkta ”rød pølse”. Färjorna dit går flera gånger i timmen, så det finns alltid rum för spännande och spontana dagsutflykter efter jobbet.

Läs mer här!

Natur i Helsingborg

Det skånska landskapet är sällsynt vackert. Här finns gott om trollskogar och vackra stränder. Med Pågatåget det enkelt att ta sig till anrika Ramlösaravinen. Här växer fin gammal bokskog och här står faktiskt Sveriges största träbyggnad, Brunnshotellet. Längs Rååns dalgång kan du uppleva vacker natur, vandra på mysiga stigarna längs ån och fiska öring. I södra Helsingborg finns även Ättekulla skog, ett populärt naturreservatet med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagmarker. Kort sagt, här råder det ingen brist på sevärdheter och gröna utflyktsmål – var man än kommer från.

Läs mer här!

Hur centralt vill du boka?

Vi erbjuder prisvärda och centrala lägenheter mitt i city, längs Drottninggatan och nära Stortorget. Men också strax utanför, både norr och söder om stadskärnan – som till exempel Mariastaden, Tågaborg, Fredriksdal, Pålsjö och Ringstorp. Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Hitta ditt boende

Område Adress Postnummer
Söder Bryggaregatan 252 27 Hitta på karta
Centrum Drottninggatan 252 21 Hitta på karta
Tågaborg Erik Dahlbergsgatan 254 40 Hitta på karta
Mariastaden Grepgatan 254 48 Hitta på karta
Centrum Hälsovägen 254 35 Hitta på karta
Tågaborg Helmfeldtsgatan 254 40 Hitta på karta
City Järnvägsgatan 252 24 Hitta på karta
Pålsjö Kantorsgatan 254 54 Hitta på karta
Centrum Karlsgatan 252 24 Hitta på karta
Fredriksdal Kullavägen 254 52 Hitta på karta