Företagsbostäder

Företagslägenheter i Göteborg

Letar du boende i Göteborg? Vi har lägenheter över hela staden – fullt utrustade för hållbara tjänsteresor och spännande stadsupplevelser. Antingen mitt i smeten, så som Avenyn eller Vasastan. Eller strax utanför, på Hisingen eller i Västra Frölunda. Alltid med eget kök och bra kommunikationer. 

Välkommen till ”Lilla London”!

Göteborg är en anrik hamnstad med ett rikt folkliv och en stark kulturell puls. Här finns ett fint utbud av såväl restauranger som museer och lummiga stadsträdgårdar. Med andra ord, här finns upplevelser för alla som reser i tjänsten.

Longstay eller shortstay – du bestämmer

Hos oss bokar du företagslägenheter så länge det passar dig – per dygn, vecka eller månad. Ju längre du bokar, desto lägre pris. Vi ger alltid personliga boendeförslag, rikligt med bilder och utförlig information. Och skulle du behöva förlänga eller förkorta vistelsen så går det självklart bra.

 

Nöjen i Göteborg

Som boende hos oss är det alltid tryggt, men aldrig tråkigt. I centrala Göteborg finns allt från restaurangbåtar med skaldjurskryssningar till äventyrsgolf, Universum och Liseberg (Nordens största nöjesfält). Men också gott om motionsspår, i exempelvis Slottskogen, för alla som vill få lite rörelse i kroppen efter jobbet. Och bara ett stenkast därifrån ligger Feskekörka, vilket är perfekt för alla våra gäster som vill laga något gott och nyttigt i sina egna kök efter löpturen.

Här kan du läsa mer!

Göteborg

Kultur i Göteborg

Göteborg har ett vibrerande kulturliv. Å ena sida internationella konserter på till exempel Scandinavium och Trädgårn’. Å andra sidan utställningar på bland annat Världskulturmuseet, samt föreställningar på till exempel GöteborgsOperan och Stora Teatern. Här finns även ett rikt utbud av välrenommerade restauranger och cocktailbarer, längs till exempel Avenyn eller pittoreska Linnégatan.

Här kan du läsa mer!

Göteborg

Natur i Göteborg

Med närheten till havet och smidiga förbindelser är det enkelt att uppleva allt som Göteborg med omnejd har att erbjuda. Som till exempel den vackra och berömda skärgården, där karga klippor och uppfriskade vindar laddar upp batterierna på rätt sätt. Eller alla stora och lugna skogar i till exempel Härryda, strax utanför Göteborg. Här finns det gott om svamp på hösten, sköna bad på sommaren och fina skidspår på vintern. Vill du få fler tips?

Här kan du läsa mer!

Natur i Göteborg

Hur centralt vill du boka?

Vi erbjuder prisvärda och mycket centrala lägenheter längs Avenyn och i Linnéstaden, Vasastan, Haga, Nordstan och Kungshöjd. Men också i de lite lugnare centrala stadsdelarna, som till exempel Johanneberg och Landala. Ligger arbetsplatsen i Göteborg men inte i centrum? Då erbjuder vi lika fina och prisvärda lägenheter kring bilmeckat på Hisingen eller i Högsbo, Mölndal, Östra, Kville, Utby, Munkebäck, Backa, Örgryte eller Västra Frölunda.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Hitta ditt boende

Område Adress Postnummer
Mölndal Åby Allé 431 45 Hitta på karta
Linnéstaden Andra Långgatan 413 06 Hitta på karta
Centrum Baldersgatan 411 02 Hitta på karta
Linnéstaden Bergsgatan 413 01 Hitta på karta
Hisingen Bernards Gränd 418 42 Hitta på karta
Centrum Berzeligatan 412 53 Hitta på karta
Västra Frölunda Björkhöjdsgatan 426 51 Hitta på karta
Hisingen Blackevägen 417 16 Hitta på karta
Munkebäck Bromeliusgatan 416 73 Hitta på karta
Hisingen Bymolnsgatan 418 42 Hitta på karta