Den hållbara uppstarten – två tips till alla som vill kunna arbeta på annan ort!

Den hållbara uppstarten – två tips till alla som vill kunna arbeta på annan ort!

Vi befinner oss i andra halvan av 2020, ett år vi alla kommer att minnas. Sakta men säkert går vi mot en stabilare tillvaro, och här kommer därför två viktiga uppstarts-tips till alla er som reser eller bokar resor i tjänsten:

Hemkänslan är A och O

Att besöka en ny ort i rådande tider kan kännas lite ovisst. För att kunna känna sig trygg och motiverad under tjänsteresan krävs ett visst lugn. En viss känsla av att vara hemma.

Vi på Företagsbostäder arbetar enligt devisen ”borta bra men hemma bäst”, och ser därför till att varje gäst kan vara sig själv i våra företagslägenheter.

Alla som bokar boende hos oss får personlig hjälp med en skräddarsydd boendelösning utifrån budget och önskemål. Alla som bor hos oss har sedan friheten att välja precis hur de vill leva. Nära och kära kan alltid hälsa på och bo över – vi fixar gärna extrasängar. Tillsammans kan ni ha en trygg tillvaro i lägenheten, vars öppna och fina ytor passar perfekt för såväl leksugna barn som träningssugna vuxna.

Som boende hos oss har ni alltid:

Eget kök. Varje lägenhet har ett modernt och fullt utrustat kök. Här finns allt som behövs för att laga just den mat som får gästen att känna sig hemma, oavsett ursprung. Här är det enkelt att låta kreativiteten resultera i god och nyttig hemlagad mat. Eller, så kan ni smidigt låta exempelvis Foodora eller MatHem leverera så väl lunch som middag den egna ytterdörren.

Egen arbetsyta. I våra lägenheter är det enkelt att arbeta ”hemifrån”. Hos oss har ni alltid ett eget skrivbord och skön arbetsro, där ni smidigt kan sträcka på benen varje halvtimma.

Eget vardagsrum. Som boende hos oss kan man alltid koppla av i soffan efter jobbet, framför en skön film eller med en god bok i handen. Eller att sätta guldkant på frukoststunden med hemlagat framför morgon-TV:n.  

Friheten att tvätta. Alla våra gäster har antingen en egen tvättmaskin eller smidig tillgång till en ren och fin tvättstuga.

24h jour. Skulle något mer behövas? Vår gästjour är öppen dygnet runt om gästen eller någon i ert team behöver information eller snabb hjälp. 

Tryggt behöver inte vara tråkigt

I dagsläget handlar en tjänsteresa nästan uteslutande om tjänsten och inte om själva resan. Fokus ligger med andra ord på att utföra arbetet med så lite social interaktion som möjligt. Så, att ge sig ut och upptäcka den stad man besöker bör därför vänta ett tag. Men det är helt OK – städerna och deras upplevelser finns kvar! Detta kan istället vara ett utmärkt tillfälle att upptäcka allt som finns i den friska friska luften strax utanför stadskärnan – till exempel vackra skogar, sköna bad och unika utsikter.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar just nu utomhusaktiviteter, och en energigivande promenad i eftermiddagssolen gör gott för både kropp och knopp. Vi hjälper gärna till med tips på stränder och badorter utan trängsel, samt var du kan hyra en cykel för att undvika kollektivtrafiken i rusningstid. Hör bara av dig, så berättar vi mer.

Vill du kunna resa kollektivt undet tjänsteresan?

Dessa rekommendationer gäller just nu.

Hör bara av er!

Resten sköter vi. Under samtalet benar vi ut era behov, för att snabbt hitta rätt boendelösning för just er. Dessutom tar vi hand om allt från nyckelutlämning till slutstädning. Det gör att våra gäster endast behöver fokusera på sitt arbete, för att sedan ladda batterierna i en skön hemmiljö. Tryggt och bekvämt, både för både gästen och den som bokar.

Ni hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och nu även i Älmhult. Välkommen hem till Företagsbostäder!

Vill du ha fler tips på hur ni lyckas med uppstarten under 2020? Klicka här.