5 steg till ett bekvämare konsultliv

5 steg till ett bekvämare konsultliv

Letar du boende när du reser i tjänsten? Vi förstår att det är mycket att tänka på, och har därför gjort det enkelt. I våra lägenheter kommer du att trivas, samtidigt som du sparar både tid och pengar.

Så här hjälper vi dig till ett bekvämare konsultliv i fem enkla steg:

1. Hög standard med hemkänsla

Hos oss finns allt du behöver för att känna dig som hemma. Ett alldeles eget kök med allt du kan tänkas behöva, tillgång till tvättmaskin och självklart Wi-Fi och TV. Dessutom tar vi hand om allt, från bokning till slutstädning. Så att du endast behöver fokusera på ditt arbete och de nya, spännande stadsupplevelser som väntar dig.

2. Bra pris

Att bo på hotell och behöva förlänga sin vistelse kan bli dyrt. Hos oss är det precis tvärtom. Här blir dygnspriset lägre ju fler dygn du bokar. Detta är bara en av fördelarna med Longstay. Kolla in vår tjänst Kostnadskollen och se hur du kan sänka dina kostnader med upp till 50 % när du reser i tjänsten!

3. Bestäm själv

Som gäst hos oss är det alltid tryggt, men aldrig tråkigt. Vill du bo tillsammans med kollegor? Inga problem. Kommer du ha familj och vänner på besök? Vi hjälper gärna till med extrasängar. Du har nyckeln, du bestämmer. Dessutom är vår gästjour öppen dygnet runt, om du skulle behöva hjälp med något brådskande.

4. Hållbarhet

Att bo hos oss är hållbart. Vi vill att du ska kunna ladda batterierna på ditt sätt när du reser i tjänsten. För många handlar det om att kunna laga sin egen mat, träna och meditera i vardagsrummet eller ha nära till skogspromenader och motionsspår. Hur ser din vardag ut? Hör gärna av dig, i våra lägenheter är det alltid enkelt att leva hållbart.

5. Bo så länge du behöver

Ibland är det svårt att veta exakt hur länge man behöver sitt företagsboende. Därför kan du smidigt förlänga eller förkorta din bokning hos oss. Våra lägenheter bokar du från fyra nätter och uppåt. Dessutom betalar du endast för de dagar du bor – oavsett kalendermånad. Läs mer här.

Hör bara av dig!

Resten sköter vi. Under samtalet benar vi ut dina behov, för att snabbt hitta rätt boendelösning för just dig. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och nu även i Älmhult.